Sider

tirsdag den 13. december 2011

Tag godt imod mine rensdyr


Da jeg lavede et indlæg om mine juleønsker, stod Hr. & Fru Rudolf fra Medusa Copenhagen meget højt på listen, og nu.... Tadaaaa. Nu står de rigtig fint og pynter i min vindueskarm. De er så fine og humoristiske, så dem måtte jeg bare eje. Så har jeg også taget hul på flytte-hjemmefra-julepynts-samlingen (kan man overhovedet sige det?), og apropos flytte-hjemmefra-ting (det kan man vel godt sige?), så har jeg nu samlet mig en hel flyttekasse. Kun køkkenting. Jeg får et utrolig veludstyret køkken lige med det samme. Så må resten af lejligheden bare halte lidt. Nå, et lille sidespring... Men sig pænt goddag til Hr. & Fru Rudolf :)

English translation:
I just had to buy these christmas reindeers for myself, as I was TOTALLY in love with them. Now they are standing all happy in my windowsill, making some christmas spirit.

3 kommentarer:

 1. pænt goddag til dem! :D

  og jeg er også godt igang med at fylde flere kasser, og har godt og vel købt alle møbler (som sammentid kan være i mit nuværende værelse)
  det ironiske er bare at jeg overvejer at have en lejelighed uden køkken, men kun med fælleskøkken hahahaha! ;)

  SvarSlet
 2. Cute... Christmas is getting near...

  Much love from the SABO SKIRT girls!
  ❤SHOP: www.saboskirt.com
  ❤BLOG: www.saboskirt.blogspot.com

  SvarSlet
 3. nanna:
  det er så hyggeligt at købe ting, hvis de nu lige er på tilbud eller man lige ser noget man bare må eje. ELSKER DET!!! :D

  sabo skirt:
  it is, and I love it !!

  SvarSlet

I appreciate every lovely comment, thank you!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...