Sider

søndag den 4. marts 2012

Perumad


Da jeg var i Lima, Peru, købte jeg en kogebog med peruansk mad, så jeg kan lave alt det lækre mad herhjemme, når jeg savner Peru. Igår stod den så på oksehjerte (dog ikke fra en argentinsk okse, som jeg fik i Peru, men alligevel) og det smagte såå godt! Kødet skulle marineres (en blanding af balsamico, paprika, spidskommen, olie, salt & peber, chilisouce og cayennepeber) aftenen før og stå i 24 timer, så det rigtig kunne trække ind. Og så grillede jeg det i ovnen i 15 min. og så sulten til imens :) Det var så lækkert!


When I was in Lima, Peru, I bought this Peruvian cookbook so now I can 
cook all the delicious food back in Denmark. Yesterday I made oxheart and 
it tasted sooo good. My mind was back in that 
restaurant in Trujillo. Wonderful.

1 kommentar:

  1. Hej Christina:
    Hvis du vil lave "Anticuchos" næste gang med peruviansk smag så skal du få fat i "Panca Chili"
    og nu er det muligt her hjem i Dk... prøv og kig www.tasteofperu.dk
    Hilsen Caro

    SvarSlet

I appreciate every lovely comment, thank you!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...