Sider

fredag den 2. marts 2012

... Om At Være Kæreste Med En Soldat

Som overskriften så flot siger, så er jeg kærester med en soldat. Han var helt fair fra starten, og gjorde det klart for mig, at der var mange ting at forholde sig til, hvis vi skulle være sammen. Sagen er nemlig, at han skal til Kosovo til juni og skal være væk i tre måneder. Tre måneder er ikke så lang tid, når man tænker på, at nogle soldater er udsendt i halve år, men det er nok. En ting er, at jeg ikke bare kan tale med ham, når jeg har lyst, han kan blive udsat for at skulle skyde et andet menneske, få psykiske mén, komme hjem uden sit ene ben eller arm eller i værste fald i en kiste (det sidste vil jeg helst ikke tænke på).
Jeg sagde til ham, da vi blev kærester, at jeg godt kan leve med det. Og det kan jeg, men nu er vi nået til det punkt, hvor han ikke synes jeg forbereder mig nok på det. Han er på øvelse og omskoling flere dage om ugen og lærer selvfølgelig en masse der. Den fordel har jeg bare ikke. Jeg tænker rigtig meget over det hele, men hvordan forbeder man sig godt nok? Er der nogle af jer, der er kærester med en soldat/har en tæt på livet, som har været eller er udsendt? Jeg vil super gerne høre jeres historie. Jeg vil også super gerne have jeres råd. Også selvom i ikke har oplevet det, men har et råd. Alt der kan forberede mig.

Jeg følte, at jeg var forberedt, men nu er jeg blevet i tvivl. Måske er min måde, at forberede mig på, ikke nok? Help me please.

4 kommentarer:

 1. jeg har INGEN erfaring what so ever. Men jeg kan sige én ting jeg har lært, og det er at alle gør og reagerer forskelligt. Der er forskellige måder at håndtere ting på, og den eneste "forkerte" måde at gøre det på, er at lukke det inde eller ignorere det, og det gør du jo tydeligvis ikk :)

  det her har jeg lært i forhold til hvordan jeg og min familie har håndteret min fars død, alle sammen forskelligt, men rigtigt for os selv hver især!

  jeg håber det hjalp en smule ! :)

  xx Nanna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nanna, det hjalp faktisk en del. Du har helt ret. Jeg har desværre ladet ham styre lidt hvad der er rigtig og forkert, men du har ret. Sådan bliver jeg ikke klar. Tak for dit råd :)

   Slet
 2. Nice blog! I'd be happy if you visited mine and became a follower! :)

  Missingsparkles.com
  INT'L GIVEAWAY

  ♥,
  Minna

  SvarSlet
 3. thank you, i will deffinitely look by and you are welcome to follow me too :)

  SvarSlet

I appreciate every lovely comment, thank you!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...