Sider

søndag den 18. december 2011Nu er jeg  to ting rigere, eftersom vi holdte juleaften igår (jeg er skilsmissebarn, indviklet at forklare detaljer) og jeg fik to dejlige gaver af mine søskende. En bodyscrub fra Badeanstalten og en olivenskål fra Ego Together. Så er der mere fyld til min flytte-hjemmefra-kasse (eller må hellere lave en mere, for har erhvervet mig en del ting på det sidste. Blandt andet en hvidløgspresser og prof. sprøjteposer til mine prof. cupcakes :P) 
Det var en vildt hyggelig aften, som startede med min julekoncert, derefter lækker mad (ikke and og rødkål, det gemmer vi til på lørdag), så lige en lille seance med "Ludvig & Julemanden" og "Voice", derefter til desserten bestående af chokolade fondan (fantastisk!) og til sidst julegaver. 

Nu tror jeg, at jeg vil gå ud og bruge min nye bodyscrub i et varmt bad. Det har været en dejlig 4. søndag i advent med brunch, julekonfekt-lavning (sprogspasser?!!) og julekoncert. Og så er det jo fedt når koncerten idag gik endnu mere fantastisk end den igår.  

5 kommentarer:

 1. Uha, det lyder altså spændende at du skal flytte hjemmefra! Helt mærkeligt, for jeg kan faktisk huske dig fra langt tilbage, og at du nu er så voksen at du skal flytte hjemmefra! Selv går jeg kun i 9. klasse, så der er lidt tid endnu før det er min tur ;)

  SvarSlet
 2. love it!

  http://glamourgirl-bg.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Anne: hvor kender vi hinanden fra? Jeg er nysgerrig :)

  SvarSlet
 4. Skibet Skole - der kan jeg i hvert fald huske dig fra. Men du var også på et tidspunkt hjælpetræner til et gymnastik hold, hvor jeg også var på. Hehe :)

  SvarSlet
 5. jamen det har jeg ihvertfald været :) hmm..

  SvarSlet

I appreciate every lovely comment, thank you!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...