Sider

mandag den 5. december 2011

mandag = fridag til mig
Shoes Billi Bi - Shirt Ralph Lauren - Jeans H&M - Sweater H&M

Idag har jeg haft fri fri fri!!! Det var også tiltrængt, eftersom jeg arbejde hele sidste uge. Ej, havde fri fredag, men det lyder ligesom af mere, at sige "Jeg arbejde HELE sidste uge", ikk? .. :) Nå, men ja ja. Jeg startede dagen med en frisk løbetur og så tog jeg en tur til Århus med en veninde og shoppede lidt julegaver. Eller det troede jeg, at jeg skulle.. Kunne ikke finde de rigtige ting, så endte med at købe et lys til mig selv. Flot Christina! 

Bagefter tog vi lidt billeder i lystbådehavnen, som btw er utrolig hyggelig. Solen skinnede og det var bare smukt. Jeg er helt forelsket i mit outfit (ja, roser lige mig selv lidt) bestående af mine yndlingssko, yndlings trøje og yndlings skjorte (måske også yndslingsbukser, for kan ikke passe mine andre, da jeg gik hen og tog ret meget på i Peru. Ups! Men ved I hvad? Det taber vi igen!). En helt anden ting er, at det begyndte at sne imorges da jeg løb. Det var så herligt. Det sneede igen da jeg kørte til Århus. Måske får vi hvid jul? Lad os håbe det!

English translation:
I had a day off work today and enjoyed it fully! Drove to Århus to shop some christmas present, but without luck. I ended up with a candle for myself only. But it is a very cool candle though :) The pictures were taken in the habour in Århus and Im wearing one of my favorite outfits. Also I wanted to tell you something amazing.... IT SNOWED TODAY!! So maybe we'll have a white christmas after all :) I hope so.

2 kommentarer:

I appreciate every lovely comment, thank you!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...