Sider

lørdag den 3. december 2011

Billeder som vidst nok aldrig blev vist...... Gud ved hvorfor. Måske fordi jeg skulle lave dette fødselsdagsindlæg engang :) Idag fylder bloggen 1 år, og hvor er der sket meget med den på 1 år. Jeg synes det er meget sjovt at se på det første indlæg og tænke på hvordan mit layout var, og så kigge på bloggen idag. Jeg elsker at blogge, og være kreativ og skrive herinde, så jeg håber I vil nyde lige så meget, at læse med, når min blog nu går ind i sit 2. år! Tak for de søde kommentarer og fordi I læser med og velkommen til enhver ny læser.

 Jeg sidder i min seng, med dyne på, og ser diverse genudsendelser i tv. Har den sygeste hovedpine og en god omgang kvalme! Så måtte Christina aflyse sine ellers hyggelige planer i aften, til fordel for sin seng?? Ja. Heldigt det regner helt vildt udenfor, så man rigtig kan hygge med stearinlys og julekalender (når klokken altså bliver lidt mere). 

Billederne ovenover strækker sig over lang tid, som I nok også kan se på min frisure og mit tøjvalg (sommer/vinter). Håber I synes om dem. Monika (veninde/fotograf) og jeg prøver at finde nogle kontraster frem i billederne, så man får det rå vs. det bløde eller det materalistiske vs. naturen. Det er meget sjovt at lege med, så nu vil jeg hører jer (bare for sjov), hvilket billede synes I bedst om?

English translation:
Happy birthday to my blog! 1 year old :D
I had to cancel my plans tonight and stay in bed because of a killing headache and nausea. So I found these photos on my computer, which (God knows why?!) never were posted on my blog. So here you go. And just a quick one - which one do you like the best?

4 kommentarer:

 1. Tillykke med bloggen !! Jeg synes billede nr. 4 er det flotteste, jeg er vild med lyset.

  God aften og god bedring :-)

  SvarSlet
 2. tak :) og fedt at hører lidt kommentare på billederne. Det er dejligt!

  xx
  Christina

  SvarSlet
 3. Tillykke med bloggen. Faldt lige over den inde hos Nanna! Hvor er det bare en dejlig blog du har :-)

  /Joanna

  SvarSlet
 4. Tusind tak. Det er så fedt at få at vide :-)

  SvarSlet

I appreciate every lovely comment, thank you!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...