Sider

torsdag den 26. maj 2011

2 down, 5 to go!Efter min eksamen idag (som gik godt, selvom jeg var ved at skide i bukserne), tog jeg et smut ned i byen. Trængte virkelig til at shoppe og besluttede mig for, at jeg havde brug for nogle nye ringe (synes jeg er berettiget, når jeg lige har lavet min abonnement på min mobil om til et billigere et - smart!). Nu har jeg bare et problem. Var vildt forelsket i dem alle i butikken, men herhjemme er jeg lidt i tvivl om den gule og den med korset. Heeeeelp please! Se dem igen:

Had an exam today, and afterwards I went to the city to do some shopping. I'm in need of new stuff, and thought some new rings would be nice. So here they are, from H&M and Glitter.. Just can't figure out if the yellow one and the one with the cross is a go or a no go. Help me, please!!! Look again:  Hvad synes I?? Ser korset lidt billigt ud og er den gule ring for stor og forkert?


What do you think guys?? Does the cross look kind of cheap? And what about the yellow one?

6 kommentarer:

 1. thanks, its from H&M .. :) but i am not sure about keeping it though .

  SvarSlet
 2. du er i tvivl så lad være ;)
  jeg gir dig faktisk helt ret. den gule er bare en smule kikset?.. kunne være fedt, men det er ikke ret mange gange man kommer til at bruge den (? ikke i min verden hæhæ)
  - og ja korset ser desværre en smule kikset ud :)

  SvarSlet
 3. præcis, hvis jeg ikke synes de er perfekte, så får jeg dem ikke brugt.

  Det er en bytter :) og så får man heller ikke dårlig samvittighed over alle de penge der blev brugt . (så kan jeg bruge dem på noget andet, haha)

  SvarSlet
 4. du kan evt. søge rundt på ebay og spare penge og undgå dårlig samvittighed, der er nemlig en masse fede ;)

  SvarSlet
 5. tak for tippet :) det vil jeg prøve!

  SvarSlet

I appreciate every lovely comment, thank you!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...