Nå, men her kommer opskriften:
12 cupcakes
Dejen:
- 4 dl hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- 1 tsk vaniliesukker
- 125 gram blødt smør
- 2 dl sukker
- Revet skal af en økologisk appelsin
- 2 æg
- 100 gram groftrevne mandler
- 1 1/4 dl ymer
- 2 spsk friskpresset appelsinsaft
Glasur:
- 25 gram blødt smør
- Friskpresset appelsinsaft
- Revet skal af økologisk appelsin
- 5 dl flormelis
Tænd for ovnen på 175 grader. Bland hvedemel, bagepulver og vaniliesukker i en skål og stil det til side. kom smør og sukker i en anden skål og pisk der hvidt, rør derefter appelsinskallen i. Tilsæt derefter et æg af gangen. Pisk lidt mellem hvert æg. Rør nu melblandingen og den revne mandelmasse i sammen med ymer og appelsinsaft. Fordel dejen i en papirklædt muffinbageform. Bag i 20-25 min. og lad kagerne køle af, så de kan pyntes med glasur.
Lav nu glasuren. Rør smørret blødt og tilsæt et par spiseskefulde frugtsaft og den revne appelsinskal. Rør flormelissen i og pisk, til glasuren er helt glat. Pynt de afkølede kager med glasur.
God fornøjelse og velbekomme!
Årh de ser godt nok lækre ud!!
SvarSletTror jeg vil lave dem i weekenden :-)
/Rikke
http://modekolibrien.dk
Tak for de søde ord :) de blev også rigtig gode.
SvarSletDe ser simpelthen for gode ud. Dem vil jeg forkæle mig selv med på en kold og kedelig onsdag :)
SvarSletLyder som en god idé :D god fornøjelse!
SvarSlet