Sider

lørdag den 4. februar 2012

Feel Amazing - part II


I aften skal jeg på date (igen - ja med den samme), så nu skal vi have nogle hår-beauty-tips på banen, så jeg kan blive super lækker (ihvertfald mit hår). Jeg har lige taget mig et bad og vasket håret i head's 2-in-1 shampoo & conditioner, som jeg virkelig er glad for. Den dufter godt, skummer dejligt og bedst af alt, så er den økologisk. Mens mit hår stadig er vådt har jeg sprayet en smule head conditioningspray i (som også er økologisk), så mit hår bliver blødere.
Nu leger vi så, at mit hår er tørt (har smidt min magiske "pas-på-dit-hår-når-du-føntørre-det-hårcreme" væk, så ingen tips dér).. Før jeg glatter det (som jeg faktisk ikke gør så tit efter min nye haircut, længe leve nemt hår!) putter jeg altid heatprotection i det, som f.eks. den jeg har fra L'oréal. Det gør, at håret ikke tager skade af varmen og knækker (det kan vi jo ikke have).

Har også taget min tørshampoo fra Tony & Guy med, da den virkelig er god til lidt halv-fedtet morgenhår, der må undvære en hårvask. Man kan helt sikkert finde alternativer til denne lidt dyre udgave af en tørshampoo, men er bare blevet glad for den her og man er vel et vanedyr, ikk? :)


... Og så til mit måske vigtigste tip i denne omgang - Tea Tree Oil! Mirakelmageren. Ca. en-to gange om ugen drypper jeg tre dråber af olien i min skilning, før jeg går i seng, og det giver virkelig hårrødderne et boost. Købte det engang, da jeg underligt nok havde fået lus (hvordan får man lige det, når man er 17 år og ikke leger i puderummet i SFO??), fordi det dræber bakterier og ja.. lus. Men olien opbygger altså også stærkere hårrødder, så det er mit mirakelmiddel. 

English translation:
Tonight I'm going on a date (again - and yes, it's the same gentleman), so here are some of my favorite beautyproducts for the hair. Shampoo, oil against the heat from hairdrier and so on and of course my Tea Tree Oil (the miracle) to give your roots a boost. So tonight my hair will diffenately look perfect (hope the rest will too!).

4 kommentarer:

 1. great choices!have fun on your date :)

  SvarSlet
 2. SIMPLY INCREDIBLE POST. LOVE IT.

  HTTP://PAQUETEVISTASBIEN.BLOGSPOT.COM

  SvarSlet
 3. Great post!

  Kisses Anne
  http://annenobody.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Tea tree oil is amazing, I use it too :) Hope you had great time at date :P

  fashionistas-diary.blogspot.com

  SvarSlet

I appreciate every lovely comment, thank you!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...