Sider

tirsdag den 31. maj 2011

min last..


Når vejret er gråt og trist, så er der altså intet bedre end at tænde stearinlys, sætte et afsnit Beverly på og drikke en kop te (gør det nok lidt for tit for tiden). Burde læse, men når man så kommer ind i en god stime afsnit, så er det som om de suger en til skærmen! Lige nu læser jeg dansk, og så skal jeg til klaver og på arbejde i eftermiddag, så de næste afsnit må vente til i aften. Sjovt som man ligespludselig ser en hel serie, fordi man ikke har noget liv (læs: kærestesorger), men what ever, jeg hygger mig :)

4 kommentarer:

 1. Haha ! Seriefælden kender jeg alt for godt :D :D

  Nesta,
  http://neonstars.blogspot.com/
  _

  SvarSlet
 2. og jeg er faldet i ... hmm?!!! :D

  SvarSlet
 3. Uhhuh Beverly Hills 90210 I like!!
  Hvad har du givet for hele boksen, pris? Kunne godt forfalde til at ønske mig sådan en :)Men på den anden side, så tror jeg vist også at det er meget godt, at jeg ikke er ejer af sådan en lækker sag i eksamensperioden... Men til efter ville det være skønt!... Men jeg må forsat vente lidt endnu, til kl. 16.15 for at se et afsnit, bøv altså.

  Maja Madonna - www.kosmosm.blogspot.com

  SvarSlet
 4. jeg har købt dem en af gangen, da jeg måtte eje sæsonerne lige så snart de udkom . derfor har det hele været ret dyrt. men har givet omkring 200-300 kr. for hver. :) nogle billigere end andre.

  xx
  Christina :)

  SvarSlet

I appreciate every lovely comment, thank you!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...