Efter rimelig mange opfordringer fra mine veninder, til at gøre noget for mig selv, som jeg nyder, har jeg i dag lavet hjemmelavede påskeæg. Ud over det har jeg været rundt i haven og tage en masse billeder, så jeg synes lige i skulle have en lille sommercollage!
Her kommer opskriften på påskeægene (som by the way smager sygt godt):
ca. 20 påskeæg
- 500 g marcipan
- 400 g chokolade (bestem selv om det skal være mørk, lys eller hvid)
Krokantfyld:
- 75 g nougat
- 25 g sukker
- 25 g hasselnødder
Lav først krokantfyldet. Sukker og hasselnødder ristes på en pande, til det bliver gyldent. Tilsæt nougat og rør det forsigtigt sammen. Kom massen på et spækbræt, køl det ned i køleskabet.
Så til æggene. Del marcipan i 20 stykker og tril dem til kugler. Skær kuglerne midt over og tryk en fordybning i hver halvdel. Læg et krokantstykke i den ene halvdel og saml kuglen igen. Tril kuglerne til æg og vend æggene i smeltet chokolade og dekorér. Nu skal de bare tørre, og så er der påskeæg. MUMS!
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
I appreciate every lovely comment, thank you!