Sider

torsdag den 24. marts 2011

ananassalsa med bønner


Så er der lidt godt fra madhimlen igen på bloggen. I aften blev det til lækkerier, som sætter gang i foråret i køkkenet.

Til 4 personer skal der bruges:
- 1/2 ananas
- 1 rødløg
- 1 grøn peberfrugt
- 1 tomat
- 1 tsk. revet skal fra økologisk appelsin
- 3 spsk. presset appelsinsaft
- 1/2 dl olie
- 1/2 tsk. salt
- friskkværnet sort peber
- 1-2 dråber tabasco
- 100g kogte kidneybønner
- 100g kogte kikærter

Kog kidneybønner og kikærter hver for sig. Skræl ananasen, og fjern den grove midterstok. Skær frugtkødet i tern. Pil løget og hak det fint. Fjern kernerne fra peberfrugten. Skær peberfrugt og tomat i tern. Riv appelsinskallen, halver appelsinen og pres saften ud. Bland appelsinskal og -saft, olie, salt, peber og tabasco. Skyl bønnerne og kikærterne i koldt vand og lad dem dryppe af. Bland alle ingredienserne og hæld appelsindressingen over.

Jeg serverede det med kyllingebryst og brød. Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

I appreciate every lovely comment, thank you!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...