Sider

mandag den 19. marts 2012

Fortidens Skygge


Jeg ligger syg idag og er mega ærgelig over det, for i aften skulle jeg have været til forpremiære på En Kongelig Affære. Men det har I jo nok gættet, at jeg ikke kommer. (ØV!) 
Istedet ville jeg lige anmelde Fortidens Skygge, som jeg så i lørdags, med min storesøster. Jeg er ikke rigtig til morder-film, men jeg tog denne som en udfordring, da jeg stadig synes det er ret spændende. Jeg fulgte ihvertfald med i serien, og har også troligt fulgt Rejseholdet, Anna Phil (selvom den serie ikke lige kan måle sig med Den Som Dræber på uhyggeligheds-skalaen) og Forbrydelsen.

Jeg synes rigtig godt om filmen, og var positivt overrasket (men jeg er glad for vi lavede det om til 19 forestillingen, og ikke 21. Puhaaa!). Jeg kan rigtig godt lide detaljerne, og måden man næsten kommer ind i hovedet på morderen og lærer om hans tankegang. Den holdte spændingen hele vejen igennem, og jeg sad flere gange med hænderne foran øjnene (men jeg er også en tøs).. Thumps up herfra, og jeg vil ikke sige så meget andet end; se den!! 

5 kommentarer:

  1. Øv, god bedring, er også selv på vej ned, det er ikke særlig sjovt :(

    SvarSlet
  2. nej, det er rigtig kedeligt. god bedring til dig også ! :-)

    SvarSlet
  3. God bedring :-)

    Tjek gerne min blog ud: www.voresboble.dk
    Der vil komme en give away når vi rammer 50 followers på bloglovin!
    /Amalie.

    SvarSlet
  4. Tak :) jeg kigger på alle der kommenterer :-)

    SvarSlet
  5. thank you :-) im glad you like it.

    SvarSlet

I appreciate every lovely comment, thank you!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...